Értékmegőrzés
Ön már több évvel ezelőtt telepítette Kübler csarnokfűtését? Akkor engedje meg, hogy gratuláljunk Önnek. Hiszen ezáltal egy, a jövőbe mutató döntést hozott egy olyan rendszerbe fektetve be, mely minden más berendezésnél nagyobb befektetési biztonságot nyújt. A 15 évet is meghaladó átlagos élettartamra tervezve az Ön Kübler fűtése még minden bizonnyal nem ad okot arra, hogy egy új befektetésen gondolkodjon. Ha azonban mégis ezt tenné, akkor annak oka az lehet, hogy készüléke már nem működik megbízhatóan vagy gázfelhasználása túl magas. Vagy az, hogy nem tud még az alábbiakról: 

Ön régi Kübler berendezését egészen egyszerűen, költségtakarékosan és gyorsan modernizálni tudja, az új, költséges berendezésbe való befektetést pedig minden bizonnyal még jó néhány évvel el tudja tolni. Rendszerszakértőink szívesen állnak rendelkezésére abban, hogy a felújítást miként érdemes elkezdenie.

Karbantartás

A fűtőberendezés bizonyos alkotóelemei, így például a hőmérsékletérzékelők, elöregedhetnek. Még hozzá érezhető következményekkel. A hőmérsékletkijelzés csupán 1°C-s pontatlansága 6 %-s többletenergia-felhasználást eredményez! 

A gazdaságos gázfelhasználás sokszor csak a megfelelő beállítás kérdése. Ellenőriztesse ezért beállításait minden évben. Gazdasági szempontból nézve is fontos a fűtési rendszer rendszeres karbantartása. Emellett több érv is szól:

  • Az Ön berendezése folyamatosan, megbízhatóan működik
  • Folyamatosan gazdaságos üzemeltetés
  • Átlátható fix árak kalkulálhatatlan, magas zavar-elhárítási költségek helyett
  • Hosszabb élettartam
  • Biztos garanciaidők

A Kübler egy sor karbantartási modellt kínál fel Önnek, melyet költségtakarékosan és rugalmas alakíthat ki. Egyébként: más készülékek vonatkozásában is. Látni fogja, hogy fűtőrendszerének rendszeres karbantartása végeredményben nem költség-, hanem egy gazdaságossági tényező, mely akár már a következő fűtési időszakban kifizetődhet az Ön számára.  

  

Vezérlés

A modern vezérlő rendszerek nem csak jóval több komfortot biztosítanak a fűtés vezérlésében, hanem mérhetően jobb gazdaságosságot is. Függetlenül attól, hogy mióta működteti fűtőberendezését. Ismerje meg a Kübler cég erőforrás optimalizáló vezérlőrendszere, azaz a R.O.S.S.Y nyújtotta lehetőségeket.

Az erőforrás optimalizáló vezérlőrendszer egyfelől biztosítja a kimagaslóan magas ügyfélhasznot, másfelől pedig az olyan új és modern szolgáltatások, mint például a távkarbantartás alapját is képezi. Az intelligens, öntanuló és modulárisan felépített rendszer messze felülmúlja a hagyományos technológiákat. Nemcsak a fűtőrendszerek kényelmes vezérlésre szolgál, hanem az energia-, karbantartási és pótalkatrész-költségek jelentős csökkenését is eredményezi. A hagyományos rendszerekhez képest a Kübler cég berendezései a teljes élettartamot tekintve akár 70 %-s ráfordítás-megtakarítást is jelenthetnek. 

Nagyfokú funkcionalitása, kényelmes kezelhetősége illetve a csarnokok fűtésének gazdaságosabb üzemeltetéséhez való mérhető hozzájárulása következtében a R.O.S.S.Y-t 2004-ben a német Gazdasági Minisztérium az innovációs díjjal tüntette ki. A Kübler infravörös fűtéseinek körülbelül 95 %-a időközben már a R.O.S.S.Y-val működik.

Átépítő készlet

A Kübler fűtőrendszerek formatervezése az egyszerű karbantartási feltételeket szolgálja. Minden alkotóelem, mint például az égők, csövek, perdítő elemek, stb., könnyen hozzáférhető – és ugyanolyan könnyen cserélhető is. Ez fontos, hiszen ezáltal berendezésének működésmódja és gazdaságossága is költségtakarékosan növelhető. Szakértőink Önnel együtt szívesen megvizsgálják a csere lehetőségét. Egyébként: Berendezésének nagy része és a régi vezetékek is megmaradnak.  

  

Pótalkatrészek biztosítása

Rendkívüli a szakmában: a Kübler minden eddig megvásárolt készülékhez biztosítja a pótalkatrészeket – még akkor is, ha a készülékek már több mint 15 évesek. Garantálva.