Termékek
 

ÚJ: Hibridrendszer

Három alkotóelem – meghatározó előnyök: H.Y.B.R.I.D. a hatásfokoptimalizált infravörös fűtésnek, a hatékony fűtésvezérlésnek és az innovatív maradékhő hasznosításnak egy teljesen integrált hibridrenszerré történő összegzése. Kb.15 % maradékhőből kinyert energia, 108 % tüzeléstechnikai hatásfok: ezeken a számokon alapszik a H.Y.B.R.I.D. a gazdaságos csarnokfűtés új védjegye, és a Kübler eddigi leghatékonyabb hőkoncepciója.
 

ÚJ: Maradékhő hasznosítás

Innovatív bázis a gazdaságos csarnokfűtésért: Az O.P.U.S X-el sikerült a csarnokfűtésből származó füstgázban lévő energiát gazdaságosan használni. Pl. irodák vagy szociális helyiségek fűtéséhez, szinte plusz költség nélkül. Az O.P.U.S X által a készülékek összteljesítménye alapján a befektetett elsődleges energia mintegy 15 %-a nyerhető vissza. Egy hatalmas ugrás az infravörös alapú csarnokfűtés hatékonyságáért. Tudjon meg többet.
 

Infravörösfűtések/sötétsugárzók

Különböző csarnok típusok, magasságok és hasznosítás: alig akad olyan terület, ahol a Kübler cég infravörösfűtéseit (sötétsugárzóit) ne lehetne bevetni. Találja meg itt az Ön fűtési rendszerét
 

Vezérlések

Ön több komfortot és emellett csökkentett energiafelhasználást vár el – A Kübler vezérlőrendszerei olyan opciót kínálnak, ami mellett Önnek egyikről sem kell lemondania.
 

Füstgázelvezetés

A füstgázelvezetés és tetőátvezetés témájával kapcsolatos általános információkat itt találja meg
 

Perifériák

Gázcsatlakozástól a függesztésig - A Kübler kulcsrakész megoldást kínál Önnek. Ismerje meg készülékeink tartozékainak széles körét.
 

Szervizszolgáltatások

Mi többet adunk el egy csarnokfűtésnél: befektetési biztonságot és ezzel együtt évekig tartó elégedettség érzetet. Ezért profitál Ön a Kübler szervizsolgáltatásai által.