Impresszum
Adatvédelem

Kübler GmbH (központ)
Am Bubenpfad 1a
D-67065 Ludwigshafen am Rhein
Tel.: +49-621/ 57 000-0
Fax: +49-621/ 57 000-57

Ügyvezető: Thomas Kübler

HRB Ludwigshafen 3379
Adóazonosító szám. DE 149139822

E-Mail: direkt@kuebler-hallenheizungen.de

Adatvédelem

Az Ön adatainak védelmét valamint az adatvédelmi törvény előírásait a Kübler GmbH igen komolyan veszi. A web szervere ezért a jelen weboldalon automatikusan csak a műszakilag szükséges személyes adatokat jeleníti meg, amikor Ön belép a weboldalra. Ehhez az alábbiak tartoznak:

  • A böngésző típusa és verziója
  • Az alkalmazott operációs rendszer
  • Azon weboldal domain nevét, melyről Ön az adott weboldalra fellép
  • A belépő számítógép IP címét
  • A belépés időpontját és időtartamát

A fenti adatokat a Kübler GmbH nem tudja a belépő személyével összeköttetésbe hozni, és azokat a vállalat csak statisztikai és műszaki célokból használja fel anonim formában. Az adatok más módon harmadik fél részére történő eladása, bérbe adása vagy továbbadása semmilyen esetben sem megengedett. Amennyiben kötelező érvényű nemzeti jogi előírások köteleznek minket az adatok továbbítására, úgy a személyes adatokat állami intézményeknek továbbítjuk. 

A véletlen vagy szándékos manipuláció, adatvesztés, megsemmisülés vagy illetéktelen személyek általi hozzáférés megakadályozása érdekében a Kübler GmbH műszaki és szervezési biztonsági intézkedéseket foganatosít, melyeket folyamatosan a legújabb technológiai szintre fejleszt tovább. 

Kérésére írásban közöljük Önnel, hogy tárolunk-e Önről személyes adatokat, és ha igen, akkor melyeket. Amennyiben az adatok hibákat rejtenének, úgy azokat felszólítására természetesen helyesbítjük. 

Kérjük, hogy a Kübler GmbH-val való elektronikus levelezés során vegye figyelembe, hogy ez a kommunikációs médium nem rendelkezik a levélben történő kommunikáció bizalmas és biztonságos mivoltával. Ezért kérjük, hogy kritikus szemmel vizsgálja át azon információkat, melyeket elektronikusan a Kübler GmbH részére elküld.

 

Szerzői jog

Jelen weboldalon nyilvánosságra hozott információk, szövegek és képek a Kübler GmbH szerzői joga hatálya alá tartoznak. Az egész vagy részek reprodukciója vagy visszaadása a Kübler GmbH írásos hozzájárulása nélkül nem megengedett. A "R.O.S.S.Y®", "AGRARNOX®" és minden egyéb felsorolt márka- vagy terméknév bejegyzett árujegy, és azokat csak a Kübler GmbH kifejezett hozzájárulásával használhatja fel.

Weboldal hivatkozások

 

Nyomatékosítani kívánjuk, hogy semmilyen befolyással nem bírunk a linkekben megadott oldalak kialakítására és tartalmára. Ezen okból az alapos és lelkiismeretes vizsgálat ellenére elhatárolódunk ezen oldalak tartalmától, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk. 

Jelen nyilatkozat minden olyan linkre érvényes, melyet a Kübler GmbH weboldaláról érhet el.