Küldetés
Azok az idők már régen elmúltak, amikor a csarnokfűtések csupán a fűtésről magáról szóltak. A globalizált piacok, az új versenyhelyzetek valamint a költségek folyamatos csökkenése folytán szinte nincs olyan befektetés, melyet ne szigorú megtérülési tényezőkkel mérnének. Így a csarnokok fűtését is. Ennek egyik oka a földgáz 100 %-s árnövekedése – csupán 10 év leforgása alatt -, és akkor a többi tényezőt még nem is említettük. Egy másik okot minden bizonnyal a Kyoto Egyezmény következményeiben kell keresni. A DIN V 18599 irányelv nemcsak a technika és épületek energiahatékonyságával szemben állít fel jóval szigorúbb követelményeket, hanem magát az épületértéket is döntően befolyásolja. Angliában az 50 %-nál nagyobb arányban infravörös technológiát használó fűtési rendszerek például adókedvezményben részesülnek.

 

A fejlődési irány egyértelmű. Ha Ön az elkövetkezendő években tágas helyiségeihez fűtést vásárol vagy modernizál, akkor nem csupán a beszerzési költségeket fogja mérlegelni. Beszerzéskor a fűtendő terület nagysága miatt leginkább az üzemeltetési költségek kerülnek előtérbe. Gondoljon csak bele: az ipari fűtések 15 év élettartam alatt beszerzési költségeik 6 – 20-szorosának megfelelő energiaköltségeket emésztenek fel. Ezért olyan berendezések kerülnek az érdeklődés középpontjába, melyek a teljes élettartamukon át beválnak: mind a hatékonyság, mind pedig a karbantartási és javítási ráfordítások terén. A megbízhatóság terén ugyanúgy, mint a kezelési kényelem vonatkozásában.

 

A Kübler cég nagyterű fűtésrendszerei ezt képviselik. A legkülönbözőbb csarnoktípushoz és belmagassághoz kifejlesztett, majd telepített rendszermegoldások a részletek iránti elkötelezettségünket tükrözik vissza. De képviselik a tartósság iránti igyekezetünket is. Berendezéseink a teljes élettartamukban csupán 20-50 %-át használják fel annak az energiának, amit egy hagyományos rendszer emésztene fel.  Így a lehető legrövidebb időn belül teljesen megtérülnek. Termékeink ezért mindig újra és újra irányzatokat jelölnek ki – akár a holnap törvényhozása számára is.

 

Célunk az, hogy hasznot hajtó innovációt hozzunk létre. Ennek érdekében szokatlanul sok befektetést valósítunk meg. Innovatív termékeinkkel és rendszermegoldásainkkal többletértéket hozunk létre. Ügyfeleink számára tartós, a költségeket egyre jobban csökkentő technológiákkal és szervizzel. Környezetünk számára pedig olyan megoldásokkal, melyek a CO2 kibocsátást akár 70 %-kal is csökkenthetik. Hiszen célunk, hogy Ön profitáljon a fűtési rendszerekből, melyekkel az idő követelményeinek egyre hatékonyabban, egyszerűbben és kedvezőbben meg tud felelni. Mi ezt értjük intelligens meleg alatt.