Filozófia
A siker nem véletlen eredménye. A jövőbe vezető út nem a bizonytalanba való utazást jelenti. A Kübler cégnél kezdetektől fogva egy irányelv érvényesül a vállalat minden tevékenységében, mely eléggé egyértelmű ahhoz, hogy megértsék, és elég rugalmas ahhoz, hogy a piac és a környezet folyamatos változásait maga is alakítani tudja.  Mi ezt az irányelvet értéktöbbletnek nevezzük. Értéktöbblet ügyfeleinknek. Környezetünknek. Munkatársainknak. Ismerkedjen meg azzal, hogy a Kübler értéktöbblet tényezői mi mindent képesek nyújtani Önnek.

A berendezések biztonsága jelentette értéktöbblet. Az Ön Kübler csarnokfűtésének 15 év múltán is olyan megbízhatóan kell működnie, mint a telepítés napján. A mechanikus terheléseket és az ezekből eredő kopást már a készülékek tervezésekor a lehető legkisebbre terveztük. Amennyiben azonban mégis zavar lépne fel, úgy szerviztechnikusaink az Ön rendelkezésére állnak.

Labdavédőrács jelentette értéktöbblet. Sportcsarnokokban alapfeltétel – a tanúsított labdavédő rács. Annak érdekében, hogy Önnek ellenőrzött biztonságot tudjunk nyújtani, a Kübler fűtőrendszereit a VDE szerint tanúsíttatta.

CAD értéktöbblet. Az Interneten keresztül a Kübler nyitott az Ön tervezési dokumentumai számára. Ideális tervezőirodák részére. A szerelési rajzokat pedig közvetlenül az Ön CAD-adatbankjába másoljuk. Így igazán kihasználhatja a digitális tervezés lehetőségeit.

Értéktöbblet az Interneten keresztüli pótalkatrész vásárlási lehetőség által. Speciálisan a fűtésépítés területén dolgozó partnereink számára. Online megtalálhatja a teljes Kübler készletet – adatokkal, számokkal és képekkel kiegészítve. Egérkattintással nézheti meg, hasonlíthatja össze, választhatja ki majd rendelheti meg azt, amire szüksége van. Mindenhol, bármikor. Egészen egyszerűen – online.

Szakmai partnerség jelentette értéktöbblet. Különleges szerviz, melyből Ön, mint kereskedelmi partnerünk egészen speciális profitot nyerhet. A Kübler cég oktatási ajánlatai bevált tréning és információs fórumok. Speciálisan a fűtésszerelőknek, kéményseprőknek, villanyszerelőknek, műszaki tervező irodáknak és energiaszolgáltatóknak. Felkeltettük érdeklődését? Forduljon hozzánk bizalommal.

Egyetemleges felelősség jelentette értéktöbblet. Fűtéstechnikai komplett berendezések gyártásában szerzett 15 év kompetencia. Illetékesség, melyből nagyobb vevőink különösen profitálnak. Fővállalkozóként Ön minket is bevon a felelősségbe. A kulcsrakész átadásig.

Innováció jelentette értéktöbblet. A Kübler cég a német középvállalatok innovációs vezetői közé tartozik. Az első 100 vállalkozás közé tartozik, a német Gazdasági Minisztérium pedig kitüntette az innovációs díjjal. A Kübler cég fejlesztései egész Európában mindig újból és újból mérföldkövet állítanak a hatékony és gazdaságos nagytér-fűtések elé.

Know-how jelentette értéktöbblet. A Kübler a fűtéstechnikai létesítmények 15 évnyi fejlesztését, gyártását és tervezési biztonságát képviseli. A gyors és megbízható folyamatok garanciája. De garancia egyben arra a biztonságot jelentő érzésre is, hogy Európa vezető infravörös-fűtés gyártójával együtt a jó oldalon áll.

Munkatársak szakképzettsége jelentette értéktöbblet. A minőség a megfelelő tanácsadással kezdődik, és jóval a megbízható üzemeltetésen túl mutat. Alapját az Ön kapcsolattartóinak magas szakmai tudása jelenti. Ami a Küblernél magától értetődő: szakértőink magas képesítése és folyamatos továbbképzése. Erre alapozhat.

One-stop-shopping jelentett értéktöbblet. A Kübler cég egész Európában biztosítja Önnek átfogó termékskáláját. Infravörös fűtések, füstgázelvezetések és vezérlő rendszerek – modulárisan az Ön igényeihez beállítva. Ön egy helyről profitálhat a kulcsrakész komplett megoldásokból. Minden csarnoktípusra, minden csarnoknagyságra. Az optimális megoldás – technikailag és gazdaságilag egyaránt.

Tervezési segédlet nyújtotta értéktöbblet. A Kübler egy speciálisan szaktervezők részére nyújtott szervize, mely átvezeti Önt a teljes tervezési fázisban – világosan és egyértelműen. Egy értékes segítség mindazoknak, akik ebben a döntő fázisban semmit sem szeretnének a véletlenre bízni. És ami a legjobb: a Kübler tervezési segédletét ingyen kapja.

Minőségi standardok jelentette értéktöbblet. Az átlagosan 15 évnyi élettartamra tervezett Kübler termékek az abszolút befektetési biztonságot képviselik. Első osztályú könnyűszerkezetes kivitel rozsdamentes anyagokkal: a Kübler cégnél ez a standard. Tudta Ön, hogy a Kübler szinte összes infravörös fűtőteste nemesacél csövekkel rendelkezik?

Gyűjtőventilátoros füstgázelvezetés jelentette értéktöbblet. Rozsdaálló, kis súlyú és könnyen szerelhető – minden Kübler füstgázelvezető berendezésben az alumínium játszik döntő fontosságot. De előnyökkel jár az Ön számára a füstgázelvezetések külalakja is: mivel zárt rendszerként van kialakítva, így Ön az egy pontban való méréssel említésre méltó kéményseprési költségeket takaríthat meg.

Szerviz jelentette értéktöbblet. A Kübler egyedülálló szolgáltatásokat kínál fel Önnek. A termékeket átfogó tanácsadástól kezdve egészen a Kübler oktatási programig. Decentralizált szerviz támaszpontok és 15 évig pótalkatrész-szerviz: mindkettő az Ön Kübler berendezésének nagyfokú megbízhatóságát szolgálják. És amennyiben mégis hiba lépne fel, kollégáink az Ön rendelkezésére állnak – mindezt évi 365 napon át.

Szervizhálózat jelentette értéktöbblet. A szervizhez közelségre van szükség. Egész Európában. Ezért a Kübler saját szerviz- és értékesítési központokkal szolgálja Önt Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban és Oroszországban is.  Ezekben az országokban az Ön saját nyelvén állunk rendelkezésére. Minden kelet-európai országban bízhat a Kübler német minőségi normájában. 

Biztonság jelentette értéktöbblet. Kübler minden rendszer vonatkozásában garantálja Önnek az ellenőrzött minőséget. A Kübler fűtésrendszerek a legtöbb nyugat- és kelet-európai országban tanúsítva vannak, és rendelkeznek az ott szükséges minden engedéllyel is. Egyébként: a nemzeti és európai szabványosítási bizottság tagjaként a Kübler garantálja az Ön számára, hogy a legújabb törvényi követelményeknek is megfelel.

A szuper csendes üzemmód jelentette értéktöbblet. A Kübler csendes égőivel Ön a csendes oldalon van. A csupán 47 db értékkel az új fejlesztésű széria minden eddig ismert értéknél alacsonyabb.

Műszaki dokumentáció jelentette értéktöbblet. Magától értetődő mégis rendkívüli: a Kübler cég csarnokfűtései tökéletesen dokumentáltak. Részletesen, áttekinthetően és gyakorlatorientáltan. A kezelési útmutatótól egészen a műszaki információkig.

Megbízhatósági értéktöbblet. Moduláris felépítésükkel a Kübler fűtésrendszerek többszörösen is széles alkalmazhatóságot biztosítanak. A Küblernél a magas megbízhatóság az intelligensebb megoldáson alapszik.

Gazdaságossági értéktöbblet. A piacon lévő leghatékonyabb megoldássá érett Kübler infravörös rendszerek akár 50 százalékos energia-megtakarítást is lehetővé tesznek. Egy egyértelmű többlet a gyors megtérülés és a pozitív környezeti mérleg érdekében.

Értéktöbblet a jövőorientáltságból eredően. A folyamatos továbbfejlesztéssel és kutatással biztosítja a Kübler cég, hogy a jövőben is a nagyterű csarnokok fűtésének energiaszempontokból vett leghatékonyabb megoldását tudja Önnek kínálni. Az egyre szűkebbé váló erőforrások korában a fő értékeket ezért az alacsony fogyasztás, az intelligens vezérlés valamint a megbízható üzemeltetés képviselik.