Átvétel és tanúsítások
Rendszer tanúsítás 

A Kübler cég infravörös fűtőrendszerei (mind szimpla és dupla kivitelben, mind pedig gyűjtőventilátoros füstgáz-elvezetéssel) DIN EN 416-1 (gázkészülékek hősugárzók – sötétsugárzók kompresszorral ellátott egy égővel kereskedelmi és ipari felhasználásra), DIN EN 777 1. – 4. részek (gázkészülékek hősugárzók – sötétsugárzók kompresszorral ellátott több égővel kereskedelmi és ipari felhasználásra) valamint DVGW VP 118 (sötétsugárzó berendezések tanúsítása) szerinti rendszertanúsítással rendelkeznek. Ezek alapján a berendezés minden eleme (infravörös készülék, füstgázelvezető berendezés, füstgáz-elvezetés gyűjtőventilátora valamint tető- illetve falátvezetés) a teljes rendszer részét képezi, és a készülékekkel együtt kerül tanúsításra. Mivel teljesíti a törvényi előírásokat, így a Kübler berendezései már Kelet-Európában is forgalmazásra kerülnek.

Tanúsítás VP 118 minőségi szabvány szerint 

A felsorolt Kübler rendszerek ezen túlmenően 2001. júliusa óta a VP 118 (1999. szeptember) sz. DVGW szabvány szerint is ellenőrzésre és tanúsításra kerülnek. A vizsgálat a rendszerek teremlevegőtől független üzemeltetését is figyelembe veszi. Az égéslevegő bevezetése valamint a füstgáz elvezetése mind a falon (C12 típusú gázkészülék) vagy a tetőn (C32 típusú gázkészülék) mind pedig a különböző nyomófelületeken (fal/tető) (C52 típusú gázkészülék) keresztül történhet.

 

D rendszer tanúsítványa

A D rendszer egy olyan rendszer, melyben a ventilátor nélküli egyes egységek egy ventilátorral ellátott gyűjtőcsőbe vannak bevezetve, és amelyben csak egy égőegység található az egyik elágazócsőben.
 

E rendszer tanúsítványa

Az E rendszer egy olyan rendszer, melyben a ventilátorral rendelkező egyes egységek egy ventilátor nélküli gyűjtőcsőbe vannak bevezetve, és amelyben csak egy égőegység található az egyik elágazócsőben
 

H rendszer tanúsítványa

A H rendszer egy olyan rendszer, melyben a ventilátor nélküli egyes egységek egy ventilátorral ellátott gyűjtőcsőbe vannak bevezetve, és amelyben egy vagy több égőegység található az egyik elágazócsőben.
 

Tanúsítványok letöltése

Itt töltheti le tanúsítványainkat.