Kitüntetések
A Kübler innovációs tevékenységének sikerei a nagyfokú ügyfél-elégedettségben valamint a 70 %-s ajánlható ügyfélkörben mutatkoznak meg. 

Továbbá kitüntetéseink nagy számában is. A hatásfok-optimalizáló nagy teljesítményű égőrendszerért, az Optimáért 1996-ban elnyert első nemzetközi termékdíj után a vállalat 2003 óta a 100 legtöbb fejlesztést végrehajtó német középvállalat közé tartozik, 2004-ben pedig ezen lista első tíz helyezettje közé tartozott. 2004-ben tüntették ki továbbá a cég új vezérlő rendszerét, a R.O.S.S.Y-t is kiváló innovatív teljesítményért.

2005-ben a Kübler céget székhelyén, Ludwigshafenben az év vállalkozásává választották. 2006-ban a RayLab, az infravörös sugárzó fűtés EN szabványnak megfelelő mérését lehetővé tévő teljesen automatikus rendszer nyerte el a Bajor Állami Díjat. Valamint ugyanebben az évben tüntetik ki a Kübler GmbH-t kiemelkedő vállalkozó teljesítményéért is a „Középvállalatok Nagy Díja” döntőseként.

 

2008

„Rajna-vidék-Pfalz innovációs díj 2008" nyertese

A gazdasági minisztérium az Ipari- és Kereskedelmi Kamara munkacsoportjával és a Kézműves Kamarával közösen kitűnteti a Kübler GmbH-t „Rajna-vidék-Pfalz 2008-as innovációs díjával". A Kübler GmbH a W.I.N. E integrált rendszer megoldásával az „innovatív szolgáltatások" kategóriában kapta meg az óhajtott díjat, amelyet az ország különösen innovatív vállalatai érdemelnek ki.

2008

„2008-as középvállatok nagydíjának" nyertese

A Kübler GmbH megkapta az Oskar-Patzelt-Alapítvány „2008-as középvállalatok nagydíját". A legfontosabb német középvállalati versenyen azok a vállalatok kerülnek kitűntetésre, amelyek a kiváló fejlődés mellett munka- és képzési helyek biztosításán keresztül példaszerű teljesítményt érnek el a következő verseny kritériumokban: „innováció / modernizálás“, „régióban végzett tevékenység“ és „szervíz / vásárlókkal való törődés / marketing“

2008

A TOP 100 tagja

A Kübler GmbH 2008-ban is a 100 leginnovatívabb vállalat közé tartozik a német közép vállalkozások körében. A vállalat az öt központi kategóriában érte el a kívánt minőségi pecsétet – két kategóriában sikerült újra a TOP 10 közé ugrani

2006

Bajor állami díj

Az innováció és tartósság kitüntetése – a Kübler GmbH megnyeri a 2006-s Bajor Állami Díjat. A nemzetközi elismerést jelentő díjat a Bajor Gazdasági, Infrastrukturális, Közlekedési és Technológiai ügyekért felelős Minisztérium adta át az 58. Nemzetközi Kisipari Vásár (IHM) keretében Münchenben ünnepélyes keretek között Thomas Kübler ügyvezetőnek.

2005

Az év vállalkozója 

A Kübler GmbH jelölése a „2005-s év vállalkozója” címre. Az „Ipar” kategóriában a döntőbe való bejutással az Ernst & Young a Kübler GmbH vállalkozói teljesítményét méltányolja.

2004

Szövetségi díj

A Kübler cég vezérlését, a R.O.S.S.Y-t a német Gazdasági Minisztérium a Müncheni Kisipari Vásár keretein belül díjazza. A ludwigshafeni csarnokfűtési specialista, a Kübler a R.O.S.S.Y-val, az erőforrásokat optimalizáló vezérlő rendszerrel, teljesítette a verseny feltételeit meggyőzve ezzel a bírákat a nagyfokú innovációról. 

2004

A TOP 100 tagja

Németországban a Kübler GmbH a TOP 100-ban a 10 leginnovatívabb vállalat közé tartozik. Immár második alkalommal kapta meg a ludwigshafeni Kübler GmbH kiemelkedő innovatív teljesítményéért a németországi összehasonlító tanulmány elismerését.

2003

A TOP 100 tagja 

A ludwigshafeni Kübler GmbH 2003. vezető innovátorai közé számít. Ezt támasztja alá a cég felvétele a TOP 100-ba