CSARNOKTÍPUSOK
Csarnoktípusok

Gazdaságosság együtt a széleskörű felhasználhatósággal – a modern infravörös fűtési rendszer szinte mindig ideális megoldás. Minden típusú és nagyságú csarnokhoz, a belmagasság akár 4 méter vagy akár 30 méter, a széles teljesítmény választék garantálja a megbízhatóságot és a hatékonyságot. Csarnokfűtési megoldások

 

  

Termelőcsarnokok

Kellemes munkakörülmények a dolgozók számára. Rugalmas vezérlés, moduláris bővíthetőség és zónákra osztható fűtés. Ezek a nagy előnyei egy energiatakarékos, infravörös fűtésű termelőcsarnoknak.

 
  

Raktár- és logisztikai csarnokok

A gyakori kapunyitás, a magas polcrendszer és az egyedi árukezelés eredményez különleges kihívást az Ön csarnokfűtésénél. Tapasztalja meg, milyen megoldásokat kínál erre a Kübler Gmbh.

                                       
 
  

Sportcsarnokok

A sportcsarnokok sem maradhatnak fűtés nélkül, viszont az energiát sem pazarolhatják az egyesületek. Egészen egyszerű válasz a sportcsarnokok fűtésére: Kübler energiatakarékos, infravörös fűtésrendszer.

 
  

Karbantartó- és javító műhelyek

Magas nedvességtartalom egy mosóban, nagy belmagasság egy repülőgép hangárban vagy gyakori ki- és beállás egy gépkocsijavító műhelyben. Mi ismerjük a követelményeket és van rá megoldásunk. 
  

Kiállítási csarnokok

Mi szükséges egy kiállítási csarnokba? Halk üzemű berendezés: Kübler sötétsugárzó csarnokfűtések a kiállítási-, és bemutatócsarnokokba. Az értékes darabok védettek a nedvességtől és a huzattól, valamint a látogatók is egyszerűen jól érzik magukat.

 
  

Istállók és fejőállások

A különböző állatok más és más tartási körülményeket igényelnek. Itt is az infravörös hő az ideális megoldás, mert leginkább a napsugárzásra hasonlít. A Kübler infravörös rendszerek javítják az istállók és fejőállások klímáját valamint szárazan tartják az almot.   


 
  

Növénytermesztés

Az üvegházak fűtése különleges kihívás. A Kübler Agronox System erre a kihívásra ad speciális megoldást a növénytermesztésben használt építmények fűtésére.