Portré
A Kübler GmbH egy olyan, egész Európában jelen lévő vállalat, mely a nagy terek energiatakarékos fűtésének következetes fejlesztését tűzte ki célul. 1989-s alapítása óta kizárólag infravörös rendszerek fejlesztésével foglalkozunk, melyek a tágas csarnokok befűtésének legmodernebb és leggazdaságosabb technológiáját jelentik. A Kübler a csarnokfűtési piac első három vezető vállalata közé tartozik. A kulcsrakész megoldások szállítójaként a ludwigshafeni székhelyű cég a legátfogóbb termékspektrumot nyújtja a különböző csarnoktípusokhoz és belmagasságokhoz, és ezzel innovációs vezetőnek számít a szakmán belül.

 

Innovatív termékeinkkel és rendszermegoldásainkkal többletértéket hozunk létre. Ügyfeleink számára tartós, a költségeket egyre jobban csökkentő technológiákkal és szervizzel. Környezetünk számára pedig olyan megoldásokkal, melyek a CO2 kibocsátást jelentősen csökkentik.

 

Jövőstratégiánk mérföldkövei közé tartoznak az erőforrás-takarékos fűtési technológiákra való összpontosítás, a következetes ügyfélorientáció, a munkahelyek biztosítása és kiépítése, a vállalkozás nyereséges növekedése valamint a folyamatos innováció.

 A négy, bel- és külföldön egyaránt megtalálható telephelyen mintegy 70 munkatárs kb. 11 millió Euró évi forgalmat bonyolít le. A Kübler cég Európa vezető vállalkozásai közé tartozik, szakmáján belül pedig innovációs vezetőként tartják számon. A kutatás + fejlesztés területén megvalósított átlagon felüli befektetésekkel. A forgalom 50 %-át olyan termékek teszik ki, melyek még alig három éve vannak a piacon.