A VÁLLALAT
Kitüntetések

A Kübler innovációs tevékenységének sikerei a nagyfokú ügyfél-elégedettségben valamint a 70 %-s ajánlható ügyfélkörben mutatkoznak meg.
 

Küldetés

Célunk az, hogy hasznot hajtó innovációt hozzunk létre. Ennek érdekében szokatlanul sok befektetést valósítunk meg. Hiszen célunk, hogy Ön profitáljon a fűtési rendszerekből, melyekkel az idő követelményeinek egyre hatékonyabban, egyszerűbben és kedvezőbben meg tud felelni. Mi ezt értjük intelligens meleg alatt.
 

Portré

A Kübler GmbH egy olyan, egész Európában jelen lévő vállalat, mely a nagy terek energiatakarékos fűtésének következetes fejlesztését tűzte ki célul. 1989-s alapítása óta kizárólag infravörös rendszerek fejlesztésével foglalkozunk, melyek a tágas csarnokok befűtésének legmodernebb és leggazdaságosabb technológiáját jelentik.
 

Számok és tények

A Kübler GmbH egy olyan, egész Európában jelen lévő vállalat, mely a nagy terek energiatakarékos fűtésének következetes fejlesztését tűzte ki célul.
 

Filozófia

A siker nem véletlen eredménye. A jövőbe vezető út nem a bizonytalanba való utazást jelenti. A Kübler cégnél kezdetektől fogva egy irányelv érvényesül a vállalat minden tevékenységében, mely eléggé egyértelmű ahhoz, hogy megértsék, és elég rugalmas ahhoz, hogy a piac és a környezet folyamatos változásait maga is alakítani tudja.
 

Referenciák

Az elégedettség számokban is kifejezhető: Ügyfeleink mintegy 70 %-a ajánlható ügyfél, míg ügyfeleink szinte 100 %-a referencia ügyfél. Akik szívesen rendelkezésére állnak, hogy szívesen számot adjanak a Kübler energiatakarékos fűtési technológiákkal szerzett tapasztalataikról. Csak hívja fel őket.
 

Innováció

Az innovációnak célja van: az, hogy a fűtéstechnikai berendezések felhasználóinak olyan megoldásokat tudjon nyújtani, melyekkel a kor igényeit egyszerűbben, jobban és hatékonyabban teljesíteni tudja.
 

Minőség

Az átlagosan 15 évnél hosszabb élettartamra tervezve a Kübler termékek teljes mértékű befektetési biztonságot szavatolnak.
 

Munkatársak

A sikerhez képzett munkásokra van szükség, méghozzá a projekt minden fázisában. A Kübler minden fűtéstechnikai megoldása mögött kompetens és elkötelezett emberek állnak.
 

A Kübler cég története

A Kübler cég 1989. óta részt vesz a fűtéstechnika jövőjének alakításában. Ekkor kezdötött ugyenis a Kübler GmbH története.
 

Kübler telephelyek

Szüksége van a címeinkre, azért hogy írásban vagy személyesen megkeressen minket? Akkor itt a megfelelő helyen van.
 

Impresszum